VIDEO Filmul unei morţi anunţate. Află AICI detalii despre tragicul destin al actorului - puşcăriaş Papan Chilibar, care s-a stins din viaţă la numai 21 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinutul care a devenit actor şi a ajuns, în scurt timp, din penitenciar, pe covorul roşu de la Berlin a decedat duminică. Povestea tânărului de doar 21 de ani a fost una complicată, plină de peripeţii. Încă din luna februarie tânărul s-a zbătut pentru viaţă pe patul de spital după ce medicii i-au pus un diagnostic teribil: leucemie.

"Ursu", aşa cum era numit personajul pe care Papan Chilibar l-a interpretat în pelicula românească "Eu când vreau să fluier, fluier" a reuşit să impresioneze publicul. Încă de la lansarea filmului, Papan a fost în central atenţiei, nu doar pentru interpretarea sa, ci şi pentru trecutul său.

Vezi aici imagini inedite cu Papan Chilibar, înainte ca acesta să ajungă pe covorul roşu de la Berlin

Tânărul a fost închis pentru spargeri de locuinţe, fiind eliberat în 2009. Imediat după ce filmul a fost premiat la Berlin şi Papan a păşit alături de protagonişti şi de regizor pe covorul roşu, acesta a fost reţinut de poliţişti. Papan a fost acuzat că a jefuit, împreună cu trei alte persoane sediul unei firme din Sectorul 3, în luna ianuarie 2010. Tânărul a fost arestat şi închis în Penitenciarul Rahova.

UPDATE A murit Papan Chilibar, actorul - puşcăriaş din "Eu când vreau să fluier, fluier"

În luna februarie a acestui an, Papan a primit cea mai teribilă veste din viaţa lui. Medicii au confirmat diagnosticul de leucemie. Tânărul a ajuns din arest la Spitalul Penitenciar Jilava.

De aici a fost trimis la Institutul Clinic Fundeni unde medicii au efectuat o serie de teste amănunţite ca să verifice bănuiala că Papan suferă de leucemie. În luna aprilie, Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au analizat cererea de eliberare condiţionată a lui Papan Chilibar şi a celorlalte persoane implicate în jaf.  Judecătorii au decis ca papan să fie eliberat din cauza stării sale de sănătate, foarte gravă.

Povestea sa de viaţă pare ruptă din dramele de pe marile ecrane. Papan a fost născut într-o familie de rromi şi părinţii lui erau surdomuţi. A absolvit doar două clase, sufficient cât să înveţe să scrie şi să citească. La doar 17 ani a intrat în închisoare şi a ispăşit o pedeapsă de doi ani pentru spargeri de locuinţe.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite