Instruire pentru tinerii care vor să devină studenţi europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oportunităţile de studiu în afara ţării le sunt prezentate astăzi tinerilor din Bucureşti. Liga Studenţilor Români din Străinătate dă startul proiectului "Caravana LSRS". Prin această iniţiativă, studenţi şi liceeni din întreaga ţară vor putea afla ce programe au pregătit universităţile de dincolo pentru ei şi cum pot aplica pentru acestea.

Tinerii care sunt interesaţi să-şi completeze studiile în străinătate sunt aşteptaţi astăzi la ora 14.00, la Orange Concept Store, pentru a afla toate detaliile despre studiul dincolo de graniţe. Aceasta este prima oprire a "Caravanei LSRS", care va ajunge în 30 de oraşe din ţară.

Orice tânăr care îşi doreşte să studieze la o universitate străină va afla cu această ocazie care sunt procedurile prin care poate aplica pentru un program de studio, va afla care sunt avantajele şi dezavantajele studiului dincolo de graniţe, dar şi ce şanse de reuşită există la absolvirea studiilor. "În plus, participanţii la seminariile Caravanei vor avea oportunitatea de a interacţiona direct cu tinerii români admişi la universităţi de prestigiu din străinătate şi posibilitatea de a păstra legătura cu aceşti tineri şi de a primi consiliere din partea membrilor LSRS în vederea aplicării la o anumită universitate din străinătate." a spus Adina Vinţan, Lider de proiect Caravana LSRS.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite