Corturi de închiriat la B’ESTFEST

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ediţia de anul acesta a B'ESTFEST, iubitorii de muzică bună au şi opţiunea de a petrece noaptea în cort, într-o zonă specială camping,  unde există toate dotările necesare.

Cei care nu au un cort în care să doarmă pot închiria unul complet echipat, chiar din spaţiul în care are loc festivalul. Cei care aleg să rămână în camping au la dispoziţie toalete şi lavoare, duşuri cu apă caldă şi chiar băcănii de unde pot fi cumpărate diverse alimente.

Un voucher de camping care permite accesul în această zonă, costă 15 lei  şi este valabil pentru tot weekendul 1-3 iulie, perioadă în care are loc festivalul.  Un cort de închiriat costă 30 de lei şi preţul creşte în funcţie de numărul de zile şi de facilităţile de care vor să beneficieze clienţii. Organizatorii au lansat şi o ofertă. Primele 20 de persoane care se înscriu pentru a închiria un cort şi au achiziţionat un voucher de camping, pot câştiga un abonament pentru încă un prieten.

B'ESTFEST are loc din 1 până în 3 iulie, în comuna Tunari, lângă lacul Pasărea.

CITEŞTE ŞI: INTERVIU Adi Despot aduce muzica nouă la preţ vechi. "Radioul este ultima redută mass-media convenţională a libertăţii de exprimare"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite