Peste 220 de dascăli din Bucureşti se bat pentru un loc la catedra de limba română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii bucureşteni intră în această dimineaţă în sălile de examen pentru a susţine examenul de titularizare. Concurenţa este foarte mare pentru catedrele de limba şi literatura română, matematică şi limba engleză.

Anul acesta, în Capitală există 557 de posturi ce pot fi ocupate de profesori titulari. Cele mai multe dintre ele sunt pentru educatoare, peste 340 de locuri libere pentru care vor da examen mai bine de 500 de candidaţi. Cele peste 220 de învăţătoarele care vor susţine concursul se vor lupta pentru unul dintre cele 44 de posturi libere. Şi la limbile străine concurenţa este acerbă. Pentru limba franceză sunt 13 posturi şi peste 100 de candidaţi, iar pentru engleză există 12 locuri de titulari şi mai bine de 200 de candidaţi. Mai bine de 180 de profesori de sport se bat pe 10 locuri catedre titularizabile. Peste 140 de dascăli pregătiţi la geografie dau examen pentru un loc de titular. Religia a trezit interesul a 122 de candidaţi din Bucureşti care intră în examen în speranţa că vor putea ocupa unul dintre cele patru locuri disponibile. La informatică sunt doar 46 de dascăli ce se bat pentru un loc.

S-au afișat notele la examenul de titularizare. Vezi aici rezultatele pentru București

Candidaţii vor avea subiecte scrise din materia de specialitate, dar şi din metodica predării. Examenul începe la ora 10.00 şi va dura patru ore. Rezultatele se vor afişa în 18 iulie şi până în 19 iulie, la ora 17.00 acestea pot fi contestate. Notele finale vor fi afişate în 21 iulie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite