Jandarmii scotocesc pădurea Băneasa, în ancheta privind decesul prostituatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii au fost trimişi, vineri, să "perie", la pas, pădurea Băneasa, după ce joi, în zonă, a fost găsit cadavrul unei prostituate în vârstă de 30 de ani, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Anchetatorii le-au solicitat jandarmilor bucureşteni să cerceteze, pas cu pas, zona în care a fost găsit cadavrul femeii. Potrivit unor surse apropiate anchetei, pentru această misiune au fost delegaţi 35 de jandarmi, care, în timpul căutărilor, au descoperit o geantă despre care se bănuieşte că ar fi aparţinut victimei.

Necropsia cadavrului nu a fost încă finalizată şi nu există un raport din care să reiasă faptul că femeia a fost ucisă, însă anchetatorii iau în calcul varianta ca aceasta să fi fost victima unei agresiuni, în condiţiile în care avea o rană la cap. Anchetatorii au audiat, până în prezent, mai multe persoane, cazul fiind încadrat, deocamdată, în categoria "moarte suspectă".

Cadavrul a fost descoperit joi de concubinul femeii, care a susţinut în faţa poliţiştilor că a plecat să o caute la marginea pădurii Băneasa, unde ştia că aceasta se prostitutează, pentru că nu mai venise acasă şi nici nu mai răspundea la telefon. Potrivit poliţiştilor, femeia avea 30 de ani şi era cunoscută ca prostituată. Femeia ucisă a lăsat în urmă un copil de 14 ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite