FOTOGALERIE Iliescu şi Cotabiţă, trişti la căpătâiul lui Cornel Fugaru. Cortegiul a plecat către cimitir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al ţării, Ion Iliescu, s-a prezentat astăzi la Muzeul „George Enescu", acolo unde a fost depus trupul lui Cornel Fugaru, pentru a-şi lua rămas bun de la compozitor.

INTRĂ AICI SĂ VEZI POZE DE LA PRIVEGHIUL MAESTRULUI

VIDEO. Controversele din jurul unuia dintre cele mai răsunătoare divorţuri ale anilor ‘80. Cornel Fugaru s-a despărţit de prima soţie după 20 de ani. Vezi aici motivele

Apropiaţii familiei Fugaru şi vedete de pe scena muzicală românească au venit la Muzeul "George Enescu" - Sediul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, de pe Calea Victoriei, în această după amiază. Printre ei s-a numărat şi Gabriel Cotabiţă şi Marius Ţeicu, care au avut ochii plini de lacrimi cât timp au stat lângă trupul neînsufleţit al lui Cornel Fugaru.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA FOTOGALERIE DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNEL FUGARU!

La priveghi a venit şi Ion Iliescu, care a stat în jur de 15 minute alături de familia compozitorului. "Cornel Fugaru este unul dintre creatorii de muzică tânără pe care i-am preţuit cel mai mult. Este o mare tristeţe", a declarat fostul preşedinte. La plecare, Ion Iliescu a primit un disc al cărui nume a fost dat de melodia sa favorită-  "Am ales nemărginirea". Discul, lansat de Radio România, a fost oferit fiecărui participant la priveghi.

Nici copiii cu care artistul a lucrat nu au lipsit de la ceremonie. „ Cornel Fugaru a fost tatăl meu spiritual. Vorbesc pentru toată generaţia mea când spun că domnul Fugaru făcea muzica să ne placă mai mult ca oricând", a spus unul dintre elevii compozitorului.  

La ora 18.00, cortegiul funerar a plecat de la Muzeul „George Enescu" către cimitirul Bellu, acolo unde trupul compozitorului va fi depus la capelă. Înmormântarea lui Cornel Fugaru va avea loc mâine, în jurul orelor 11, la cimitirul Bellu din Capitală.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a vedea imagini de la priveghiul lui Cornel Fugaru

Citeşte şi: Trupul lui Cornel Fugaru, depus la Muzeul Enescu

Cornel Fugaru, sufletul trist din spatele feţei zâmbitoare. Copilăria nefericită i-a marcat toată viaţa

Artiştii apropiaţi ai lui Cornel Fugaru n-au ştiut de boala acestuia. Adrian Enache: "Arăta extraordinar de bine şi avea poftă de viaţă"

Vlad Fugaru, devastat de dispariţia tatălui său. Bărbatul s-a încuiat în casă şi a plâns continuu o zi întreagă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite