UPDATE Un bătrân a făcut infarct în Gara de Nord, după ce s-a grăbit să prindă un tren FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator, în această dimineaţă, la Gara de Nord din Bucureşti. Din primele informaţii, bătrânului i s-a făcut rău, imediat ce a urcat în tren şi ceilalţi călători au anunţat echipajele de salvare.

UPDATE: Bărbatul a suferit infarctul în trenul accelerat Bucureşti Nord-Sibiu, conform comunicatului transmis de CFR. Medicii au încercat să îl resusciteze timp de 40 de minute, dar nu au reuşit să-i salveze viaţa.

UPDATE: "Un bătrân de aproximativ 60 de ani a făcut stop cardio-respirator astăzi, în jurul orei 11.30, la Gara de Nord. Un echipaj SMUR s-a depasat la faţa locului. Bătrânului i s-au făcut manevrele de resuscitare timp de mai multe minute dar nu a răspuns la ele", a declarat, pentru „Adevărul", doctorul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt de la SMURD.

Pasagerii au anunţat angajaţii CFR, iar aceştia au chemat echipajele de salvare. Medicii de la SMURD au sosit rapid şi i-au acordat îngrijiri medicale. Aceştia au încercat să resusciteze victima, dar starea bărbatului nu se stabiliza, aşa că au fost nevoiţi să-l conecteze la aparate.

Bărbatul a făcut infarct în Gara de Nord din Bucureşti

Click pe imagini pentru fotogalerie!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite