ATAC CU PIETRE ÎN FERENTARI: Medicii de pe o ambulanţă au fost agresaţi şi acuzaţi de răpire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de salvare a fost lovit, în urmă cu puţin timp. cu pietre în cartierul Ferentari din Bucureşti. Medicii de pe salvare au fost agresaţi de persoane necunoscute. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei susţin că nu cunosc să se fi întâmplat un astfel de eveniment.

UPDATE: „Referitor la atacurile asupra ambulanţelor, pot să vă informez că în ultima săptămână, nu a fost sesizat niciun caz de acest fel, prin 112. Dacă au fost astfel de evenimente, achipajele medicale le-au rezolvat pe cont propriu, fără a anunţa autorităţile. De-a lungul timpului au existat situaţii în care echipaje medicale au fost agresate dar din alte motive şi nu în contextul  suspiciunilor de răpiri de copii. În aceste cazuri poliţiştii au fost anunţaţi şi au intervenit conform legii” Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.  

Incidentul de astăzi a venit , după ce pe internet au fost răspândite mesaje conform cărora mai mulţi copii au fost luaţi de ambulanţă şi găsiţi fără organe interne.  O echipă de medici au fost agresaţi şi ambulanţa în care erau a fost atacată cu pietre. Niciunul dintre medici nu a suferit răni grave.

Poliţia Capitalei: zvonurile despre copiii răpiţi pentru a li se lua organele sunt false! Intră aici să vezi mesajul de pe Facebook care a îngrozit părinţii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite