UPDATE FOTO Doi morţi şi trei răniţi într-un accident care a avut loc la intrarea pe A1. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două maşini au fost implicate într-un accident grav care a avut loc în urmă cu o oră la intrarea pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Doi dintre pasageri şi-au pierdut viaţa şi alte şase persoane sunt rănite. Una dintre victim a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală.

UPDATE ora 18.00: Potrivit comisarului şef Carol Varna, de la Poliţia Autostrăzi, accidentul s-a petrecut pe sensul de mers Piteşti Bucureşti, între două autoutilitare: o maşină de gunoi şi o dubiţă IVECO. „Maşina de salubrizare staţiona pe banda de urgenţă, în dreptul kilometrului 11, iar lucrătorii ridicau gunoaiele. În acel moment a venit un şofer care conducea o dubiţă Iveco, care a intrat în plin în maşina de gunoi. Unul dintre lucrători şi şoferul dubiţei au murit pe loc, iar alţi trei lucrători de la salubrizare au fost răniţi. Unul dintre aceşia, a fost transportat cu elicopterul la spital", a declarat comisarul-şef, pentru „Adevărul".

Dă click pe imagini pentru fotogalerie!

image
image
image

UPDATE ora 17.55: Conform declaraţiilor lui Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, bărbatul transportat cu elicopterul are  un traumatism sever la bazin şi fractură de femur.

UPDATE, ora 17.30: Infotrafic - „La această oră (17:15) pe autostrada A1 traficul rutier este îngreunat pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 11, în dreptul bretelei de acces către DN Centura Bucureşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoutilitare. Conform informaţiilor primite ulterior de la faţa locului, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar trei au fost rănite uşor.

Atenţie! Circulaţia se va întrerupe aproximativ 15 minute pe timpul efectuării măsurătorilor. Le recomandăm conducătorilor auto care încheie coloanele de autovehicule să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei care vin din spate să încetinească în timp util“.

La această oră, traficul rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti,, la kilometrul 11, circulaţia este  îngreunată din cauza accidentului. În coliziune au fost implicate două autoutilitare.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers dinspre Piteşti spre Bucureşti. Un elicopter SMURD a transportat una dintre victime la Spitalul Floreasca din Capitală. Alte trei persoane au fost rănite uşor şi au refuzat transportul la spital. Doi dintre pasagerii maşinii au decedat şi echipajele de salvare nu au putut face nimic pentru ei. La locul accidentului s-au deplasat două ambulanţe de prim ajutor, o ambulanţă cu medic, o autospecială de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă. Teribilul accident a avut loc în jurul orei 16.30, vizavi de magazinul Carrefour.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite