Culmea inconştienţei: a condus fără permis şi a lovit mortal un pieton în zona Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Rutieră au reuşit să-l identifice pe autorul accidentului mortal produs vineri pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. Bărbatul de 27 de ani riscă şapte ani de închisoare pentru ucidere din culpă.

Victima accidentului este un bărbat de 51 de ani care a fost lovit în plin  în timp ce traversa neregulamentar. În urma impactului, şoferul maşinii, care nu avea nici măcar permis de conducere, a fugit de la locul accidentului.

La nivelul Brigăzii Rutiere s-a constituit o echipă operativă complexă formată din ofiţeri şi agenţi din cadrul Serviciului Accidente Rutiere care, în urma activităţilor de cercetare desfăşurate, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 al Capitalei, a identificat şi ridicat mai multe mijloace materiale de probă în vederea continuării cercetărilor.

În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a reuşit identificarea autoturismului implicat în accidentul de circulaţie, un autoturism marca Skoda, în scurt timp fiind identificat şi conducătorul acestuia, în persoana lui P. Ciprian, de 27 de ani, din judeţul Ilfov. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero, bărbatul fiind condus la sediul I.N.M.L. în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Autorul accidentului a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi, ulterior la propunerea Parchetului, Judecătoriei Sectorului 2, cu propunerea de arestare preventivă pe 29 de zile.

Acesta a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, şi părăsirea locului accidentului de circulaţie.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite