FOTOGALERIE Accident spectaculos în parcare la Mall Băneasa. Un vitezoman a aruncat o maşină într-un semn de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc joi după-amiază, în parcarea centrului comercial din Bucureşti, după ce un şofer nu i-a acordat prioritate unui alt conducător auto.

Două maşini avariate, un semn de circulaţie distrus, nervi şi înjurături. Aşa arăta tablou din parcarea centrului comercial Băneasa din Bucureşti, joi, în jurul orei 13. Un şofer „a uitat“ de prioritate şi, în loc să vireze obligatoriu la dreapta, a mers tot înainte, unde avea interzis.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la accidentul din parcare!



Mai mult, avea şi viteză peste cea permisă în parcare, peste 50 de kilometri la oră, spun martorii. A intrat într-o altă maşină, pe care a aruncat-o pe scuarul din parcare, distrugând un semn de circulaţie.  

Maşina lovită era condusă de o şoferită în vârstă de aproximativ 50 de ani. „Mă duceam să-mi fac cumpărăturile. Nu ştiu ce a vrut să facă, dar cred că a vrut să o ia în faţă, pe contrasens“, a declarat posesoarea autoturimsului care circula regulamentar. În urma impactului, ambele autoturisme au fost grav avariate, fiind nevoie de de serviciul de tractări auto pentru a le muta.
 

image
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite