Hoţul cu Mercedes, care a distrus nouă maşini în Capitală, a fost arestat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi infracţiunii de distrugere.

Şoferul care a gonit pe străzile din centrul Bucureştiului cu Poliţia pe urme a fost reţinut de oamenii legii. Incidentul pentru care bărbatul din Giurgiu a fost introdus în arest s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 ianuarie, când a fost nevoie să se facă uz de armă pentru a putea opri un conducător auto ce tamponase alte 9 autovehicule. Acesta a fost reţinut abia astăzi pentru că a stat în spital în urma rănilor suferite.

El a fost audiat toată noaptea până astăzi dimineaţă. Procurorii de la Parchetul îl acuză de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi infracţiunii de distrugerecu intenţie. Astăzi, şoferul va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Oamenii legii încă nu au primit de la Institutul Naţional de Medicină Legală rezultatele probelor biologice prelevate după incident.

Suspectat că a consumat droguri

În urmă cu trei zile, suspectul conducea un autoturism Mercedes în zona Rahova- Piaţa Unirii. El a acreoşat şi avariat nouă maşini. Ulterior, şoferul a părăsit locul accidentelor şi s-a îndreptat spre centrul Capitalei, pe Calea Victoriei, unde a condus pe contrasens. În jurul orei 4 dimineaţă, șoferul a fost surprins de un polițist în momentul în care a circula pe contrasens pe Bulevardul I.C. Brătianu din zona Piața Unirii, îndreptându-se către Romană. Bărbatul nu a vrut să oprească la somaţia poliţiştilor. Poliţiştii s-au mobilizat pentru prinderea şoferului și au organizat un blocaj la începutul Bulevardului Dacia.

Bărbatul și-a încheiat cursa în momentul în care polișițtii au început să folosească armele de foc. Aceștia au tras cinci focuri de armă, dintre care două în aer și trei în roțile mașinii. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un panou publicitar. Bărbatul, suspectat că ar fi spărgător de locuinşe, are 41 de ani și este din Giurgiu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite