UPDATE: Accident mortal pe Podul Grant din Capitală. O maşină a fost cuprinsă de flăcări după ce a intrat cu viteză într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer vitezoman care circula pe Podul Grant din Bucureşti a pierdut control volanului şi a intrat într-un stâlp de pe trotuar. În urma impactului, maşina a luat foc iar motorul a fost aruncat la câţiva metri de aceasta. 

UPDATE 13.40 Bărbatul care se afla la volanul maşinii cu care s-a izbit de un stâlp de pe Podul Grant, a decedat la spital, cu puţin timp în urmă, din cauza rănilor foarte grave. În urma impactului, acul kilometrajului s-a oprit la 120 de kilometri la oră.

Şoferul circula pe Podul Grant cu o viteză de 120 de kilometri la oră. Din cauza vitezei, acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina într-un stâlp aflat pe trotuar.

În urma impactului puternic, maşina a fost cuprinsă de flăcări iar motorul autovehiculului a fost aruncat pe trotuar. De asemenea, acea mai acroşat alte doua autoturisme care erau parcate lângă stâlp. 

Şoferul era singur în maşină însă se află în stare foarte gravă la spital. Conducătorul auto se afla într-un autoturism marca Peugeot 206.

Poliţiştii iau în calcul şi variantele ca şoferul să fi adormit la volan sau să se fi produs o explozie al unei anvelope.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite