Aproximativ 20 de revoluţionari au intrat în greva foamei de Paşte, în faţa sediului central PDL din Capitală.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 20 de membrii ai Asociaţiei „21 Decembrie 1989” au demonstrat duminică diimineaţă, în ziua de Paști, la ora 11, printr-o acțiune de protest de tip „greva foamei” chiar în faţa sediului PDL din Aleea Modrogan nr. 1. Revoluţionarii se declară dispuşi să nu renunţe la protestul lor până ce dialogul dintre cele două părţi va fi reluat.

Potrivit reprezentanţilor revoluţionarilor, motivul protestului este faptul că, de peste patru luni, Coaliţia guvernamentală tergiversează votarea amendamentelor la Legea 341, Legea Recunoştinţei. Demonstranţii sunt deranjaţi de faptul că, deşi autorităţile le-au promis că vor elimina impostorii care se bucură de privilegiile acestei legi, nu au reuşit să facă nimic pentru adevăraţii revoluţionari. Mai mult de atât, foştii luptători sunt deranjaţi de atitudinea aleşilor care le ignoră cerinţele.

„Consiliul Director al Asociaţiei „21 Decembrie 1989” a hotărât ca la acţiune să nu participe membrii cu diagnostice severe şi cei care prin natura vârstei înaintate s-ar expune la riscuri majore de sănătate”, se precizează într-un comunicat al Asociației 21 Decembrie. 

Și ASOCIAŢIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR„BRAŞOV DECEMBRIE 1989” face cunoscut că în data de 20 aprilie 2012, între orele 1200 -1400, va organiza un marș de protest pe traseul Piața Sfatului – str.Republicii - B-dul Eroilor care se va încheia cu un miting de protest în fața Primăriei Municipiului Brașov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite