FOTOGALERIE Incendiu de proporţii în Ferentari: patru case au fost mistuite de flăcări, iar cinci oameni au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focul a izbucnit în jurul orei 3 dimineaţa, iar flăcările s-au extins rapid şi la alte case din zonă. Cinci persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital în urma intoxicării cu fum.

UPDATE 13.15 Apelul la Serviciul de Urgenţă 112 a fost făcut la ora 02.47, în această dimineaţă. La sosirea pompierilor ardea acoperişul unei locuinţe, iar suprafaţa afectată iniţial era de 150 mp. UIterior, focul s-a extins la a doua locuinţă cu anexele aferente, cu propagare ulterioară la alte 2 locuinţe. Din cauza faptului că locuinţele erau unite de un perete comun, incendiul s-a propagat rapid.

UPDATE 13.00 Un total de 50 de pompieri, 9 autospeciale cu apă şi spumă, 5 echipaje de prim-ajutor şi 1 echipaj de descarcerare au intervenit simultan de pe trei străzi pentru a opri extinderea flăcărilor. În urma incendiului, s-au înregistrat cinci victime - patru adulţi şi un copil de 3 ani - care au inhalat monoxid de carbon. Victimile au fost transportate la spitalele Bagdasar, Municipal şi Budimex.

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea imagini de la incendiul din Ferentari!

image

Rămași doar cu hainele de pe ei, proprietarii clădirilor au privit neputincioși cum flăcările le mistuie casele.

Pompierii s-au chinuit mai bine de două ore să stingă focul care amenința să cuprindă întreaga strada. Au acționat cu 9 autospeciale de stingere cu apă și cu spumă, plus cinci echipaje de prim-ajutor.

Patru adulți și un copil s-au intoxicat cu fum și au fost transportați la spitalele din București. Victimele prezintă inhalare de monoxid de carbon, iar una dintre ele prezintă și o fractură de rotulă. Una dintre persoane a refuzat să meargă la spital.

Citeşte şi:
Incendiul de la fabrica de hârtie din Piatra Neamț a fost lichidat complet după aproape 24 de ore

Pompierii susţin că s-a acţionat simultan, de pe trei străzi separate, pentru ca incendiul să nu se mai extindă.

Până la această ora, nu se cunosc cauzele acestui incendiu, însă pompierii vor face cercetări pentru a afla.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite