EXCLUSIV Educatoarea din grădiniţa groazei ia antidepresive de când a căzut micuţul de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Ciolan a intrat în depresie după ce un copil a căzut de la o înălţime de 12 metri. Tragicul eveniment petrecut în urmă cu o săptămână la grădiniţa 195 din cartierul bucureştean Militari, unde un băieţel de trei ani a căzut de la mansardă, face victime chiar şi în rândul celor responsabili de accident.

Educatoarea Mihaela Ciolan (21 de ani), cea în grija căreia se afla Mihăiţă, este în stare de şoc şi ia calmante după incident.

Femeia este principala vinovată, potrivit anchetatorilor, din cauză că ea trebuia să aibă grijă ca băieţelul să nu păţească nimic. Mai mult, în urmă cu două zile procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cei care se ocupă de anchetă, au decis începerea urmăririi penale împotriva ei, pentru vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini

Mihaela Ciolan este originară din localitatea Plosca din judeţul Teleorman şi este educatoare de doi ani. Tânăra nu a intrat cu dreptul în învăţământ, reuşind să obţină doar 5,55 la examentul de titularizare.

„Eu l-am adus sănătos la grădiniţă“

Tatăl lui Mihăiţă, Gabriel Constantin Sârbu, a depus ieri o plângere penală la Secţia 21, unde este anchetat cazul. El a spus că băiatul său este în continuare în stare gravă. „Doctorii au spus că va urma o perioadă foarte lungă de recuperare. Nu ştim dacă se va reface de tot. Acum repetă câteva cuvinte pe care le pronunţăm noi şi cere apă, mâncare şi jucării“, a spus bărbatul, cu lacrimi în ochi. El a mai spus că vrea ca cineva să plătească pentru ce i s-a întâmplat copilaşului său.

Eu l-am adus sănătos de dimineaţă, iar la prânz l-am găsit în comă. Eu am făcut plângere penală, dar deocamndată mă interesează doar să se facă bine“, a mai spus bărbatul. Întrebat dacă a fost contactat de cineva de la grădiniţă, acesta a spus că nu. „Faptul că a ieşit din comă nu înseamnă că starea lui este bună. Nu m-a contactat nimeni din partea grădiniţei. De patru-cinci zile am stat tot timpul la spital cu soţia şi fiul“, a subliniat acesta.

image
Grădinița 195 Foto: Adevarul

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE



Avocata familiei, Daniela Stoian, susţine că plângerea penală a fost înaintată împotriva tuturor vinovaţilor, nu doar a educatoarei. că plângerea penală a fost înaintată împotriva tuturor vinovaţilor, nu doar a educatoarei. Ea susţine că îi vor da în judecată pe cei responsabili şi vor cere pagube morale de 300.000 de lei.

„S-a încuiat în baie“

Mihăiţă a căzut de la geamul de la baie al grădiniţei unde învăţa joia trecută. Potrivit datelor strânse de anchetatori, băieţelul a cerut să meargă la toaletă, iar educatoarea sa, Mihaela Ciolan, l-a lăsat să se ducă singur. Micuţul s-a urcat pe un scăunel în baie şi a căzut de la etaj, din dreptul mansardei, de la o înălţime de aproximativ 12 metri. El a fost dus de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni în comă.

În ultimele două zile şi-a mai revenit, însă, şi stă în salon, alături de părinţii lui. Aceştia susţin că băiatul este în stare acum doar să ceară strictul necesar şi să repete anumite cuvinte.

„Eu am făcut plângere penală, dar deocamndată mă interesează doar să se facă bine băiatul“.
Gabriel Constantin Sârbu, tatăl copilului



Foto1:

Foto2: Grădiniţa nr. 195, locul unde s-a petrecut tragedia


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite