Bucureştenii beau suc si apa plată. Comercializarea alcoolului în centrul Capitalei rămâne ilegală. Vezi până când!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarii sectorului 1 si 2, Andrei Chiliman şi Neculai Onţanu, au prelungit dispoziţia conform căreia vânzarea de alcool in centrul Capitalei este strict interzisă..

La solicitarea Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, cele două primării de sector au hotărât să  prelungească interdicţia de comercialaizare a alcoolului până la sfârşitul lunii. Astfel, bucureştenii care vor ieşi în barurile din zona Pieţei Universităţii nu vor putea comanda băuturi alcoolice până pe 31 ianuarie, in intervalul orar 17.00 – 24.00.

Resţricţiile îi vizează pe agenţii economici situaţi la mai puţin de 1.000 de metri de zonele în care în aceste zile se desfaşoară manifestaţii de stradă, iniţial, restricţiile fiind impuse până pe 23 ianuarie.

Acestă măsură se aplică tuturor restaurantelor, supermarketurilor, buticurilor şi barurilor din zona adiacentă Pieţei Universităţii şi în perimetrul delimitat de următoarele artere de circulaţie: Bd. Dacia, Calea Moşilor, str. Traian şi Calea Călăraşi.

În sectorul 2, restricţia începe la ora 12.00 si  nu este valabilă pentru hoteluri şi pensiuni sau pentru barurile şi restaurantele unde sunt programate deja nunţi, botezuri sau aniversări cuprinse intre Bd. Dacia, Calea Moşilor, str. Traian şi Calea Călăraşi, până la limita de sector.

Poliţia Capitalei a afirmat că va controla toate unităţile publice care servesc in mod obişnuit  alcool iar barurile care nu se conformează riscă sancţiuni cuprinse între 500 şi 5.000 de lei.

Deşi aceste dispoziţii sunt în vigoare de la începerea manifestaţiilor de stradă, reporterii “Adevărul” i-au filmat cu camera ascunsă pe unii comercianţi din zona de prohibiţie cum serveau bere şi vin fără să ţină cont de ele.

Citeşte şi:

CAMERA ASCUNSĂ Prohibiţia, mama profitului: un alt local din centrul Capitalei vinde ilegal alcool!

EXCLUSIV Bere şi vin în zonă de prohibiţie! Vezi localurile unde se vinde alcool ilegal! FOTOGALERIE

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite