Carrefour deschide mâine al 10-lea supermarket din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul magazin al lanţului comercial va fi inaugurat în Piaţa Veteranilor din sectorul 6. Acesta este cel de-al 10-lea supermarket Carrefour din Bucureşti şi al 41-lea din România.

Grupul francez Carrefour va inaugura, mâine, cel de-al 10-lea supermarket din Bucureşti. Acesta va fi deschis în zona Piaţa Veteranilor, din cartierul Militari. Magazinul are un spaţiu de vânzare de aproximativ 700 de metri pătraţi şi va comercializa o gamă de aproximativ 6.300 de produse, dintre care circa 1.000 vor fi marcă proprie a Carrefour, potrivit Mediafax.

Vânzările Carrefour în România au crescut în primele nouă luni cu 5,1% faţă de nivelul din aceeaşi perioadă a anului trecut, la 845 milioane euro, dar grupul a revizuit din nou în sens negativ estimările privind profitul operaţional din 2011.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european şi cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 9.500 magazine, grupul are aproximativ 471.000 de angajaţi. În România Carrefour operează 25 de hipermarketuri, ultimul fiind deschis marţi la Botoşani, şi 41 de supermarketuri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite