Cu bucureştenii la astrolog. Cei care ajung în pragul disperării au şi număr de urgenţe pentru ghicit în stele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cabinetele de astrologie din Capitală şi-au adaptat oferta. Pentru o taxă în plus, curioşii care vor să li se spună ce le rezervă viitorul şi nu vor să aştepte o programare, pot apela la consultaţii de urgenţă.

Dacă în mod normal o consultaţie costă între 100 şi 300 de lei, cei care nu mai au răbdare, au o problemă sau îi dă curiozitatea afară din casă, pot să apeleze la consultaţiile astrologice de urgenţă, dar trebuie să plătească în plus.

Potrivit astrologului Maria Sârbu, ar fi ideal ca posibilitatea de a apela la consultaţiile de urgenţă ar trebui folosită doar de persoanele care au neapărat nevoie. “Există persoane care ajung în pragul disperării şi spun că se sinucid şi atunci este nevoie de o consultaţie de urgenţă. Sunt cazuri izolate, dar e bine persoanele să ştie că pot primi ajutor şi să apeleze. Se plăteşte în plus decât la o consultaţie obişnuită”, explică aceasta.

Pentru început, astrologul întocmeşte harta astrologică a persoanei respective, plecând de la data şi locul naşterii. “Fiecare astrolog are propria metodă în care îşi organizează consultaţia. Eu merg însă pe citirea hărţii, aspectele, planetele, le explic ce presupune fiecare şi după caz, fac preziceri, le spun care sunt oportunităţile. Le cer data, locul şi ora naşterii şi apoi factorul cosmic determină diferenţele de la o persoană la alta care e născută în aceeaşi zi şi localitate, de exemplu. Există anumite aspect foarte puternice pe care le dau stelele fixe. Ca să citeşti o hartă îţi trebuie în jur de trei şedinţe”, explică Maria Sârbu.

Cei care au "blocaje energetice" şi apelează la astrolog în regim de urgenţă trebuie tratat cu mai multă atenţie. Acestora li se dau, de obicei, soluţii cu privire la depăşirea momentului dificil din viaţa lor şi li se fac preziceri cu privire la oportunităţile pe care le rezervă fiecare zi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite