FOTOGALERIE VIDEO Piaţa de aproximativ un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua piaţă Berceni Olteniţei a fost inaugurată, astăzi, de primarul Sectorului 4, Cristian Popescu- Piedone. Cu o investiţie de 870.000 de euro, fără tva, s-a schimbat în totalitate arhitectura şi faţada pieţei. Vânzătorii au parte de aer condiţionat şi camere de supraveghere.

Amplasată pe şoseaua Olteniţei nr. 35 - 37, piaţa este administrată de o societate comercială, în baza contractului de asociere, aprobat de Consiliul Local Sector 4. Aici se găsesc 180 de producători şi 65 de spaţii comerciale. Piaţa deserveşte o zonă cu aproximativ 35.000 de locuitori.

Toată piaţa a fost reconstruită, tarabele şi centrele comerciale au fost înlocuite, acoperişul a fost terminat iar siguranţa vânzătorilor a fost asigurată de camerele de supraveghere şi prezenţa unor agenţi de pază.

CLICK AICI SAU PE FOTO PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ NOUA PIAŢĂ

image
image
image

"Nu s-a mai făcut nimic în această piaţă din 1999, după ani de zile locuitorii din Sectorul 4 îşi pot face cumpărăturile într-un mod civilizat. Astfel, aceştia se pot aproviziona cu produse proaspete, la preţuri convenabile, într-un spaţiu salubru, modern, conform standardelor care impun practicarea unui comerţ civilizat", a spus primarul Sectorului 4, Cristian Popescu- Piedone.
Lucrările de modernizare au demarat în februarie şi au fost finalizate la începutul lunii iunie.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite