Adi Minune a încercat să-şi justifice surplusul de peste 100.000 de euro din avere. Comisia de Cercetare i-a respins probele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul de manele, Adrian Minune (Adrian Simionescu), a fost astăzi la Comisia de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru a prezenta acte şi probe care să-i dovedească averea uriaşă.

Argumentele manelistului nu au fost suficiente pentru membrii Comisiei de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Aceştia au respins toate probele şi actele justificative prezentate de Adi Minune, după ce inspectorii de integritate au făcut o sesizare cu privire la averea sa.

Ancheta privind avearea lui Adrian Simionescu va continua în cadrul unui dosar pe rolul secţiei de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti, precizează Mediafax.

Agenţia Naţională de Integritate a făcut, în aprilie, un raport de evaluare şi a dispus sesizare Comisia de Cercetare în ceea ce îl priveşte pe Adrian Minune şi felul în care acesta şi-a rotunjit veniturile în perioada în care acesta a fost consilier local , între iulie 2008 şi decembrie 2010.  ANI a observat o diferenţă de aproximativ 105.000 de euro, între averea lui Simionescu dobândită înainte de mandatul de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov şi perioada în care acesta a fost în funcţia din care a demisionat la finalul lunii aprilie 2011.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite