VIDEO FOTOGALERIE Mii de turişti se înghesuie să admire Bucureştiul din autobuzele decapotabile. Vezi şi tu cum se vede Capitala din maşinile supraetajate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele patru autobuze supraetajate ce se plimbă prin Capitală de la sfârşitul lunii iulie au un succes neaşteptat, potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB). Dacă în primele două zile de la lansare, în noile maşini s-au urcat doar 220 de persoane, sâmbăta trecută, numărul vizitatorilor aproape că s-a triplat.

Peste 600 de curioşi au admirat „Micul Paris" de la înălţime, într-o singură zi. Astfel, numărul turiştilor români şi străini care se orientează şi spre circuitul turistic parcurs cu autobuzele supraetajate a explodat. Ultimele date ale RATB arată că mai bine de 3.000 de oameni au ales această opţiune. „În prezent înregistrăm un mic profit. În cazul în care cererea şi interesul sunt foarte mari, după trei luni, pe parcursul cărora există un proiect-pilot, s-a pus în discuţie şi posibilitatea achiziţionării unor astfel de autobuze", a explicat Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al RATB, evitând să precizeze cifrele exacte.

image
image
image

Click pe poză pentru a vedea fotogaleria

Conform rapoartelor societăţii de transport în comun, în zilele lucrătoare urcă în autobuz în medie 250 de călători, iar în weekend, numărul acestora creşte. Din acest motiv, oficialii regiei promit că, în câteva zile, în toate cele patru autobuze supraetajate care fac turul Capitalei va exista şi un ghid. Mai mult, un videoclip de promovare va rula pe ecranele montate în infochioşcuri, dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru ca tot mai mulţi turişti să afle de turul de la înălţime al Capitalei.

image
image
image

Click pe poză pentru a vedea fotogaleria

image

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite