O bătrână a căzut într-un canal din Drumul Taberei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 94 de ani a fost la un pas de moarte după ce a căzut, joi seara, într-un canal neacoperit, din sectorul 6 al Capitalei. Bătrâna a fost dusă la spital în stare gravă,

O femeie în vârstă de 94 de ani a fost la un pas de moarte după ce a căzut, joi seara, într-un canal neacoperit, din sectorul 6 al Capitalei.
Bătrâna a fost dusă la spital în stare gravă, dar acum este în afara oricărui pericol, deşi are trei coaste rupte şi multiple leziuni pe corp. Mariana Florescu a căzut joi seara, în jurul orei 18.30, într-un canal neacoperit şi nesemnalizat din Strada Drumul Taberei nr. 54, în timp ce mergea spre casă. Strigătele de ajutor i-au alarmat pe trecători, care au ajutat-o să iasă din groapă şi au chemat Salvarea, dar maşina a venit după aproape o oră la faţa locului. Medicii i-au acordat primul ajutor, după care au dus-o pe femeie la spital. Canalul era neacoperit din cauza lucrărilor de reparaţii efectuate de RADET. Poliţiştii spun că, atunci când au ajuns la faţa locului, zona era semnalizată corespunzător, cu grătare de metal şi bandă galbenă. Dacă cei de la RADET vor fi găsiţi vinovaţi de accidentul bătrânei, directorul general al companiei va plăti daune morale acesteia, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, propunând drept pedeapsă achitarea pe tot timpul iernii a cheltuielilor de întreţinere ale femeii, din salariul propriu.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite