Bucureşti: De meserie tăietori de bancomate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, care au furat bancomatul din Spitalul Panduri au mai încercat să sustragă un bancomat acum trei săptămâni.

În noaptea de 2 spre 3 august, în jurul orei 2.50, hoţii au încercat să fure un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu. La apariţia administratorului societăţii, cei cinci infractori au părăsit locul faptei în două maşini. Au fost prinşi, la scurt timp, în apropierea comunei Ghimpaţi.

„Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă în arestul IPJ Giurgiu, urmând sa fie prezentaţi Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă“, a anunţat la momentul respectiv IPJ Giurgiu.

Hoţul prins, negustor cinstit
Tribunalul Giurgiu nu a socotit necesară anchetarea lor în stare de arest, considerând că nu prezintă pericol social. Astfel, hoţii au avut posibilitatea să încerce din nou să dispară cu un bancomat, de data aceasta din buricul Capitalei.

Ei au sustras sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 3.40, din Spitalul Panduri din Bucureşti un bancomat plin cu 360.000 de lei, după ce l-au snopit în bătaie pe un angajat al spitalului şi au imobilizat-o pe portăriţă.

Poliţia a recuperat bancomatul cu tot cu bani şi a arestat patru indivizi, în scurt timp. „Doi dintre ei şi-au recunoscut deja fapta. Despre cazierul celor reţinuţi nu putem da detalii, deoarece aceste date sunt confidenţiale şi nu se pot divulga“, a spus Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. 

Potrivit Poliţiei, hoţii, conduşi de un puşti de 19 ani, nu furau din necesitate, ci ca să trăiască pe picior mare. Ei aveau în garajmaşini de lux marca BMW X5 sau Audi Q 7

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite