Dezastrul în cifre: 60% dintre elevii bucureşteni nu au luat Bac-ul. Peste 12.000 de liceeni sunt picaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 12.000 de elevi, dintre care 108 eliminaţi pe motiv că au încercat să fraudeze la probele scrise, nu au reuşit să obţină media 6 pentru a promova examenul de maturitate. În Ilfov sub 25% dintre candidaţi, adică doar 511, au obţinut notă de trecere.

Doar 9.000 de elevi bucureşteni au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat în Capitală. Faţă de anul trecut în care aproximativ 65% dintre bucureşteni au reuşit să obţină o notă de trece, în acest an doar 40% au reuşit această performanţă.

Peste 12.000 de elevi care au susţinut Bac-ul au nu au putut nici măcar să obţină o medie mai mare de 6, notă necesară pentru promovarea examenului. Astfel, şi facultăţile care începând cu săptămâna viitoare încep înscrierile vor avea de suferit, numărul celor care vor opta pentru a-şi continua studiile s-a micşorat simţitor în acest an.

Din cei 22.000 de liceeni înscrişi pe listele pentru Bac, aproape 800 nu s-au prezentat.

CITIŢI ŞI:  Bac 2011: Dezastru la afișarea rezultatelor. Nu se poate ca şefa de promoţie să ia 5 la română!“. „Se vede clar că profii nu s-au mai ocupat de noi“

Isterie pentru rezultatele la Bac. Site-ul Ministerului Educaţiei concurează la trafic cu Robotzi: 350.000 de accesări în 24 de ore VIDEO

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite