BACALAUREAT 2011. Grupurile Şcolare „Dimitrie Paciurea” şi nr. 19 RATB au câte un singur elev promovat în a doua sesiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două licee din Capitală sunt departe de a-şi spăla ruşinea după ce în prima sesiune, niciunul dintre elevii acestora nu au luat notă de trecere. Acum, un singur elev pe fiecare dintre cele două unităţi au luat notă de trecere la examenul de Bac, sesiunea de toamnă.

Lista ruşinică a liceelor, care sunt departe de a demonstra că prima sesiune a examenului de Bac a fost un accident, continuă cu Colegiul Tehnic Mecanic Griviţa unde doar trei elevi au luat notă de trecere. În prima sesiune, doar unul a reuşit să treacă de examenul de maturitate.

Liceul Economic Bucureşti are în total cinci promovaţi la Bac, trei în prima sesiune şi doi în cea de-a doua, iar Colegiul „Gheorghe Asachi” se poate lăuda cu opt elevi de nota 6 la Bac în prima sesiune. În iunie, doar trei au trecut de probele de foc.

Grupul Şcolar Industrial „Timpuri Noi”, care deja scrie istorie după ce anul trecut niciunul dintre elevii săi nu a luat Bac-ul, are un singur promovat în toamnă şi trei de la prima sesiune.

Grupul Şcolar Industrial Dacia are cinci elevi cu nota 6 la Bac, după ce doar trei au trecut de prima sesiune. Colegiul Tehnic Energetic are doar nouă elevi cu care se poate mândri în cea de-a doua sesiune, iar Colegiul Tehnic „Miron Mironescu” şase.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite