BACALAUREAT 2011: Doar 18% dintre elevii bucureşteni au luat note de trecere. Inspectorul general Cristian Alexandrescu: “Aceştia sunt copiii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promovabilitatea în Capitală se învârte în jurul procentului de 18% potrivit informaţiilor preliminare oferite de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Sesiunea de toamnă a examenului de Bac s-a dovedit a fi la fel de dură ca şi cea din iunie. Cu camerele de supraveghere aţintite asupra lor şi cu emoţiile părinţilor ca povară, elevii bucureşteni nu au reuşit să arate că s-au pregătit pe timpul verii. Doar în jur de 18%, adică aproximativ 3600 de adolescenţi, au reuşit să ia notă de trecere în cadrul acestei sesiuni.

“Atâta au învăţat, aceştia sunt copiii. Să ne amintim că sunt copii modeşti care au picat în prima sesiune de Bacalaureat. Ne aşteptam la aceste rezultate pentru că în multe şcoli s-au organizat în timpul verii sesiuni de pregătire şi elevii nu au venit”, a explicat Cristian Alexandrescu, inspector şcolar general pe Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite