UPDATE Reţele electrice avariate de viscol în Bucureşti şi Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de electricitate Enel a anunţat că astăzi, la ora 12.00, în Bucureşti, au fost înregistrate 23 de deranjamente colective la reţelele de alimentare cu energie electrică. În judeţul Ilfov, cinci localităţi au rămas fără curent din cauza viscolului

Enel  anunţă că astăzi, la prânz, în Bucureşti, din cauza vremii nefavorabile au fost înregistrate peste 600 de sesizări de avarii la reţelele de alimentare cu energie electrică. Potrivit reprezentanţilor companiei de electricitate, în Capitală, sunt 23 de deranjamente colective în zonele Valea Albă şi Şoseaua Berceni, iar două transformatoare din zona Mihail Sebastian sunt nefuncţionale.

În judeţul Ilfov, au rămas nealimentate liniile electrice 1 şi 5, iar 57 de posturi de transformare au picat. Cinci localităţi au rămas fără curent: Mihăileşti, Dărăşti, Popeşti Leordeni, Domneşti, Chitila.

UPDATE15.44:

La ora 14:00, situaţia se prezenta astfel:

- în judeţul Ilfov au rămas nealimentate total două linii electrice aeriene şi opt parţial, 126 de posturi de transformare, fiind afectate opt localităţi (zonele 1 Decembrie, Brăneşti, Afumaţi, Pantelimon, Vârteju, Buciumeni, Domneşti, Chitila).
- în Bucuresti erau inregistrate 21 deranjamente colective, peste 700 sesizari.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi, cordoane şi conductoare rupte, tije retezate, copaci sau crengi căzute pe liniile electrice aeriene.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite