Alcoolul a lăsat, noaptea trecută, în Bucureşti, trei şoferi fără permis, după ce au fost prinşi de poliţie conducând băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

0,48, 0,57 şi 0,87, au fost concentraţiile de alcool în aerul expirat care i-au transformat pe cei trei şoferi în infractori. Ei au rămas fără permis şi s-au ales şi cu dosare penale.

Primul care a picat în plasa poliţiei a fost un mehedinţean, în vârstă de 25 de ani. În jurul orei 00.00, el a fost prins la intersecţia dintre Calea griviţei şi strada Polizu, din sectorul 1, la volanul unui autoturism Dacia Logan, având o concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool în aerul expirat.

Al doilea şofer rămas pentru următoarele trei luni pieton, a fost un bucureştean. La ora 01.30, poliţiştii de la Brigada Rutieră au oprit un BMW, pe Bd. Theodor Pallady, din sectorul 3. Conducătorul auto, în vârstă de 30 de ani s-a ales cu dosar penal după ce, alcooltestul a indicat 0,87 mg/l alcool în aerul expirat.

Tot noaptea trecută, la ora 02.45, a suflat în etilotestul poliţiştilor bucureşteni şi un tânăr din judeţul Giurgiu. Bărbatul în vârstă de 27 de ani conducea un Matiz, pe Şoseaua Panduri din sectorul 5, deşi băuse câteva beri înainte. A fost lăsat fără permis pentru o concentraţie alcoolică de 0,57 mg/l alcool în aerul expirat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite