Ziua modei la animale: câinii și pisicile se pregătesc să defileze pe podium

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fashion Day se va desfășura duminică, 26 Februarie, la Planeta HamHam de pe Bdul. Barbu Văcărescu nr.164. La competiție se pot înscrie bucureștenii care au câini și pisici, cu condiția ca animalele de companie să aibă o hăinuță/costumație cât mai interesantă.

Jurizarea se va face pe baza pozelor votate pe pagina de Facebook a Planetei HamHam de prietenii iubitori de animale, precizează b365.ro.

Câștigătorul locului I al concursului va putea beneficia de un pachet SPA VIP de 300 de euro constând în cinci zile de cazare la hotelul de cinci stele pentru animale, masă personalizată în cameră VIP, toaletare și masaj. Aici își ținea vedeta TV, Andreea Raicu, labradorul Efi atunci când nu putea să o însoțească în deplasare.

Ocupantul locului al II-lea va primi un pachet SPA Relax de 170 de euro constând în trei zile de cazare cu masă personalizată în cameră Home Style plus toaletare.

Patrupedul care va lua ultimul loc pe podium va avea la dispoziție pachetul SPA&FUN de 130 de euro, adică cinci zile de cazare în grădinița cățeilor, la care se adaugă serviciile de toaletare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite