Ziua Bărbatului, sărbătorită cu bere, vedete şi fete frumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii din Capitală sunt aşteptaţi să petreacă de ziua lor în Parcul Copiilor. Anda Adam, Andreea Bănică, Paraziţii, Zdob şi Zdub şi Iris vor cânta mâine în Bucureşti, cu ocazia Zilei Bărbatului.

Reprezentanţii sexului puternic sunt invitaţi mâine în Parcul Copiilor din Capitală, situat pe platoul din spatele Palatului Copiilor, unde vor avea parte de o petrecere specială dedicată Zilei Bărbatului. De la eveniment nu vor lipsi muzica live, vedetele, concursurile cu premii, fetele frumoase, maşinile tunate, momentele tari din sport şi bineînţeles berea.

Anda Adam, Andreea Bănică, Paraziţii, Zdob şi Zdub şi Iris vor cânta de la ora 17.00, încălzind atmosfera de Ziua Bărbatului. De asemenea, printre vedetele care vor participa mâine la marea sărbătoare a bărbaţilor din Capitală se numără Ion Oncescu (luptător profesionist de skandenberg), Titi Aur (campion naţional la raliu), Ciprian Sora (cel mai bun luptător K1 din ţară), Leonard Doroftei (campion mondial WBA) şi Emeric Ienei (celebru antrenor din fotbalul românesc).

 Sora se luptă cu Doroftei

Alte surprize ale serii vor fi duelul în premieră Sora (K1) versus Doroftei (box) sau show-ul cu mulţi cai putere prezentat de Titi Aur. Pentru iubitorii de sport va fi amenajată o zonă specială cu instalaţii Wii, mese de fusball, skandenberg şi darts, unde bărbaţii cu spirit de competiţie se vor putea lua la întrecere.

În plus, pentru cei care iubesc senzaţiile tari şi adrenalina, Bergenbier, organizatorul evenimentului, le pune la dispoziţie domnilor „Toyota Offroad Kit“, o demonstraţie live de offroad extrem, dar şi privilegiul de a ocupa poziţia de copilot pe un traseu cu obstacole într-o maşină de curse.

Petrecerea va începe la ora 17.00 şi va dura până târziu în noapte. Ziua Bărbatului se va încheia cu un show de artificii şi laser. Pe lângă Bucureşti, de Ziua Bărbatului sunt organizate petreceri speciale în alte 15 oraşe din ţară:  Baia Mare, Brăila, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Slobozia, Timişoara şi Tulcea.


Eros Show ia startul mâine

Cea de-a şaptea ediţie a târgului erotic Eros Show începe mâine şi se va desfăşura până la 9 mai, la Sala Polivalentă, din Bucureşti. Eros Show 2010 reuneşte ofertele furnizorilor de produse pentru siguranţa vieţii sexuale şi a sănătăţii individului, cosmetice, articole vestimentare specifice şi lenjerie intimă, bijuterii, cadouri trăznite, ateliere de tatuaj, activităţi educaţionale, pictură pe corp, tatuaje şi piercing. Preţul biletului de intrare la expoziţie este de 35 de lei.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite