Ziua muncii, sărbătorită în parcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

la terase se aranjau mesele, se ştergeau scaunele, grătarele erau puse la punct, totul ca să arate bine şi să atragă cât mai mulţi clienţi. Patronii speră ca acest weekend prelungit să le

la terase se aranjau mesele, se ştergeau scaunele, grătarele erau puse la punct, totul ca să arate bine şi să atragă cât mai mulţi clienţi. Patronii speră ca acest weekend prelungit să le crească vânzările. După plimbările prelungite, bucureştenii merg la terase, unde pot găsi pe lângă bere sau un suc, mic sau chiar pizza.

Plimbări cu barca sau cu vaporaşul
Ieri, dis-de-dimineaţă, în Parcul Cişmigiu personalul de la terase pregătea mesele şi scaunele, iar bărcile erau şi ele puse la punct. Aici, o plimbare cu barca de două persoane costă 7,5 RON, cu cea de trei persoane - 10 RON, iar cu hidrobicicleta costă 10 RON. şi în Herăstrău, la debarcader se muncea de zor. "Duminică îi dă drumul şi trebuie să ne grăbim", ne-a spus o femeie în timp ce vopsea pontonul. Deşi vaporaşul va merge abia de mâine, tarifele erau afişate: o plimbare va costa 4 RON pentru adulţi şi 2 RON pentru copii, închirierea pentru o oră a unei hidrobiciclete costă 10 RON, iar a unei bărci este 5 RON/h. Terasele de aici şi parcul de distracţii erau pe ultima sută de metri cu aranjările. În Herăstrău, copiii se pot plimba cu trenuleţul sau cu buburuzele. O cursă cu lebede sau cu trenuleţul costă 3 RON, în timp ce una de karting (de patru ture) este 5 RON.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite