Zi neagră pe şoselele din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente grave s-au produs în doar câteva ore, soldându-se cu patru morţi şi şase răniţi. Patru tineri de cetăţenie bulgară au murit în urma unui accident rutier, petrecut

Două accidente grave s-au produs în doar câteva ore, soldându-se cu patru morţi şi şase răniţi.

Patru tineri de cetăţenie bulgară au murit în urma unui accident rutier, petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe DN7, în localitatea Tătărăşti, judeţul Hunedoara. Maşina în care se aflau şoferul bulgar Hristo Y. (32 ani), Kalina A. (27 ani), Pavel B. (17 ani) şi Zlatomir M. (25 ani) venea de la Deva şi se îndrepta spre Arad.

Şoferul a intrat într-o depăşire neregulamentară şi a izbit automobilul de un autoturism de teren. În urma impactului, maşina cetăţenilor bulgari a fost proiectată într-un copac, tinerii decedând pe loc. Şoferul autoturismului de teren, un bărbat din Bucureşti, a fost rănit uşor.

Potrivit subinspectorului Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara, în cauză a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cauza tragediei.

Un alt accident grav s-a produs, ieri, la 10 km de Botoşani. Cinci poliţişti de frontieră, angajaţi ai PTF Româneşti, veneau din misiunea de patrulare. Din cauza vitezei, maşina a derapat şi s-a izbit de o Dacia parcată pe marginea şoselei.

Unul dintre poliţişti a fost prins între fiarele contorsionate ale maşinii, suferind o fractură de bazin. Colegii săi au fost răniţi uşor. Toţi au intrat în comisia de disciplină a Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră. (Mihaela Iacob/Maximilian Gânju)

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite