UPDATE Fiul Bulibașei din Sărulești, coordonatorul rețelei de hoți de mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

160 de polițiști au descins, în această dimineață, la locuințele unor persoane bănuite de furt de mașini de pe străzile Capitalei.

UPDATE ore 9.50: Potrivit polițiștilor, capul rețelei hoților de mașini este chiar fiul bulibașei din satul Străulești, județul Călărași. Bărbatul a fost reținut de oamenii legii, alături de alte trei persoane.

Potrivit anchetatorilor, maşinile erau tăiate în câte trei bucăţi, seriile erau polizate pentru a li se pierde urma, după care erau depozitate atât pe strada pe care locuieşte bulibaşa, dar şi în cimitirul din sat.

Oamenii legii aveau informații că rețeaua din satul Sărulești, județul Călărași, formată din șapte persoane, ar avea legătură cu dispariția a zeci de autoturisme Dacia din Capitală.

Polițiștii spun urmăresc rețeaua de mai bine de o lună. Hoții furau mașinile pentru piese sau pentru a le transforma în fier vechi. Polițiștii din Capitală au găsit la fața locului mormane de fiare rămase din caroseriile Daciilor. Patru persoane au fost ridicate și duse la Poliția Capitalei pentru audieri.

Vom reveni cu amănunte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite