Zece familii au fost păcălite cu vacanțe de cinci stele în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul unei agenții de voiaj le-a luat bucureștenilor câte o mie de euro, iar aceștia au rămas și fără bani și fără pachete turistice.


Cazul de înșelăciune este cercetat de polițiștii de la Investigarea Fraudelor - Sector 6 Politie care l-au depistat pe reprezentantul unei agenții de voiaj, cu sediul social în
județul Argeș și punct de lucru în București, sectorul 6, care a păcălit mai multe persoane.

El a încasat contravaloarea unor sejururi la hoteluri de 5 stele în Turcia, inclusiv costul deplasării cu avionul, fără să vireze sumele încasate în conturile operatorilor.

Polițiștii au identificat până în prezent zece familii, care au plătit în medie suma de 1.000 euro de persoană, fără să beneficieze de serviciile plătite reprezentantului agenției de voiaj, Mihai C. de 25 de ani, din București, prejudiciul fiind de aproximativ 61.000 lei.

Anchetatorii au mai descoperit că societatea pe care o administra nu avea licență emisă de Ministerul Dezvoltării și Turismului.

Tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru infracțiunile de înșelăciune și evaziune fiscală și va fi prezentat Judecătoriei Sectorului 6 cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite