Zece kilometri de terenuri pentru sport, pe Şoseaua Kiseleff

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt aşteptaţi din nou să participle la programul Via Sport. Astfel, pentru al treilea an consecutive, Bulevardul Kiseleff se va transforma, timp de nouă weekend-uri, în cea mai mare arenă neconvenţională dedicată sportului.

Indiferent dacă este zi sau noapte, în fiecare weekend, începand cu data de 29 iunie şi până pe 26 august, toţi bucureştenii sunt invitaţi să facă mişcare şi să se distreze pe Bulevardul Kiseleff. Via Sport îi aşteaptă, indiferent de vârstă, cu zece kilometri de terenuri de baschet, tenis de masă, tenis de picior, badminton şi fusbal.

Iubitorii mişcării pe două roţi vor avea, de asemenea, un loc dedicat - două benzi numai pentru ei, precum şi biciclete la discreţie.

La finalul evenimentului, întregul echipament logistic va fi donat mai multor şcoli din Capitală.

Via Sport va începe vinerea seara de la ora 22.00 şi se va încheia duminca la ora 13.00. Intrarea va fi liberă.

În ediţiile precedente, la evenimentul organizat de Primăria Capitalei în parteneriat cu Eventness, peste o suta de mii de bucureşteni au ales să facă “sport pe bulevard”.

Ca urmare a organizării evenimentului, traficul rutier va fi restricţionat în fiecare weekend începând din ziua de vinery, ora 22.00 până duminică, ora 15.00, pe Şoseaua Kiseleff între strada Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi pe strada Monetăriei.

Brigada Rutieră recomandă că următoarele rute ocolitoare:
- Bulevardul Kiseleff – strada Ion Mincu – Bulevardul Aviatorilor – Piaţa Victoriei
- Bulveradul Kiseleff – strada Ion Mincu – Bulveradul Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Conducătorilor de autovehicule li se solicită să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi ale poliţiei locale.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite