Zece jurişti ai primăriei numără dosarele de retrocedare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe documente din dosarele de retrocedare a unor imobile, depuse la Primăria Capitalei, au fost declarate pierdute de funcţionarii municipalităţii."Bomba" a fost aruncată de şeful comisiei

Mai multe documente din dosarele de retrocedare a unor imobile, depuse la Primăria Capitalei, au fost declarate pierdute de funcţionarii municipalităţii.
"Bomba" a fost aruncată de şeful comisiei de analiză a Legii 10/2001 constituită la nivelul Primăriei Capitalei, Ludovic Orban, care a dispus inventarierea tuturor documentelor. Orban a declarat, ieri, că a primit semnale din partea cetăţenilor că sunt mai multe dosare declarate pierdute de către funcţionari. "Odată cu această acţiune vom vedea şi dacă dosarele sunt complete. Totodată, am început şi înfiinţarea unui sistem de arhivare într-o bază de date electronică a acestor documente, lucru care nu exista până în prezent", a spus viceprimarul general al Capitalei. Se estimează că inventarierea celor 42.000 de dosare depuse în baza Legii 10/2001 se va încheia la sfârşitul acestei săptămâni. Numărul dosarelor soluţionate se ridică la doar 6.000. Celelalte mai aşteaptă o rezolvare, întrucât Departamentul juridic al municipalităţii a avut doar şase jurişti. Din acest an au mai fost angajaţi alţi zece.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite