UPDATE Pepe şi Oana: divorț la notar în 30 de secunde! El a strigat: Este! Ea: Sunt liberă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu şi Pepe vor pune capăt astăzi, oficial, unei relaţii de şapte ani. Aceştia vor merge, pentru a doua oară la notar, urmând să reconfirme faptul că-şi doresc să divorţeze.

Treizeci de secunde a durat divorțul dintre Pepe și Oana, de fapt să-și dea consimțămîntul și să semneze acetele. Totuși eu au stat aproape două ore alături de avocați în cabinetul notarial din centrul Capitalei unde astăzi, cele două vedete s-au despărțit oficial. Ei au explicat că întârzierea a fost provocată de faptul că a fost nevoie de obținerea unor confirmări pentru acte.

UPDATE 15.40 „Astăzi eu nu sunt supărată pe nimeni și pe nimic și sunt convinsă că Pepe își va găsi dragostea. Nimeni nu este de neînlocuit. Plec în viață!“, a spus Oana. Ea a dat asigurări că totul este în regulă și chiar a exclamat: „Oficial, sunt liberă!“. Și Pepe a dorit să pară relaxat atât la sosirea cât și la plecarea de la notar. „Sănătate, fericire, minte și liniște“, au fost urările sale pentru fosta soție. În moemtnul în care a trecut cu mașina prin fața cabinetului notarial, Pepe a mai strigat: „Este!“

UPDATE 15.20

image

Pepe a ieşit primul de la cabinetul notarial şi a anunţat că divorţul s-a încheiat, după ce el şi Oana au semnat toate actele.

image
image

UPDATE 14.00

Avocatul Oanei, Ionuţ Todan, şi-a făcut primul apariţia la cabinetul notarial de pe strada Londrei din Capitală, unde se va încheia astăzi divorţul între Pepe şi Oana Zăvoranu. Acesta a venit cu un buchet de flori pentru clienta sa, întrucât astăzi este ziua ei de naştere. Înainte de a intra la notar, a spus că e convins că cei doi nu se vor răzgândi în privinţa despărţirii.

La 14 fix a venit şi Pepe, cu un buchet cu 39 de trandafiri albi şi cu un tort cu fructe de pădure, preferatul Oanei, pe care a scris "La mulţi ani, Oana!".

Foto: Dorin Constanda

image
Oana a ajuns puţin după ora 14 la cabinetul notarial

Întrebat de jurnalişti cum se simte, Pepe a spus că îi vine să cânte de bucurie. El şi-a amintit că anul trecut, pe vremea asta, îi pregătea soţiei o petrecere surpriză şi a promis că în fiecare an, de acum încolo, îi va face Oanei un cadou pe 16 iunie. "Asta dacă nu cumva va avea un soţ gelos", a adăugat cântăreţul.

La câteva minute după el a ajuns la biroul notarial şi Oana Zăvoranu. În acest moment, cei doi au intrat pentru a semna actele de divorţ. 

Termenul de divorţ a fost prelungit la cererea Oanei Zăvoranu, care a vrut să "sărbătorească" astăzi două evenimente importante în viaţa ei: împlinirea a 38 de ani, dar şi separarea oficială de Pepe, cel care i-a fost soţ timp de şapte ani de zile.

Pepe nu îi poartă ranchiună fostei sale soţii pentru ca l-a inselat cu Tuddy Ionescu, aşa că, astăzi, la divorţ, îi va face o surpriză, mai ales ca este şi ziua ei de naştere.

Tu ce-i urezi Zăvorancei de ziua ei?

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite