Zăpada îi izolează de restul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada Industriei, nou înfiinţată la periferia comunei Brăneşti, este stradă doar cu numele din cauză că nu este asflatată  La fel este şi pe strada Gheorghe Ranetti din sectorul 6 al Capitalei.

Locuitorii de aici se plîng că, în urma ninsorilor din ultima vreme, din cauză că nu s-a aruncat nici măcar o basculantă de pietriş, nici Salvarea şi nici pompierii nu au cum să ajungă la ei.

„Stau de 2 ani pe strada Industriei din Brăneşti. Cu toate că am mai făcut o cerere la Primărie, nu s-a rezolvat nimic cu strada care este impracticabilă când plouă sau ninge, facând imposibilă o eventuală intervenţie a ambulanţei sau a pompierilor”, se plânge unul dintre localnici, Robert Soris.

image

Şi locuitorii de pe strada Gheorge Ranetti din sectorul 6 au de îndurat condiţii la fel de grele, chiar dacă locuiesc în Capitală. Când este zăpadă, strada care nu a fost niciodată asfaltată, situată lângă gardul Universităţii Politehnica, este impracticabilă, iar când aceasta se topeşte, noroiul ajunge aproape de genunchi.

Mai mult, oamenii nu au nici canalizare. Chiar dacă au privelişte spre clădirea turn din sticlă a Primăriei Capitalei, asta nu îi ajută prea mult. Strada se află în custodia Primăriei Sectorului 6 unde oamenii au cerut rezolvarea situaţiei.

image

La solicitarea „Adevărului de Seară”, reprezentanţii Primăriei ne-au transmis că „strada George Ranetti din sectorul 6 este inclusă în planul de investiţii pe anul 2011”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite