Weekend distractiv cu filme, rebus și concerte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârșitul acestei săptămâni, bucureștenii au la dispoziție tot felul de evenimente unde își pot petrece timpul liber, de la competiții inedite de rebus la concerte susținute de Filarmonica din Moscova.

CITEȘTE ȘI: Marie, solista de la Roxette, îşi serbează ziua de naştere la Bucureşti

Elevii de la Şcoala Generală nr. 3 „Nicolae Titulescu“, din Sectorul 1 se vor întrece cu colegii lor de la o şcoală din judeţul Ialomiţa într-o competiţie inedită. 

Copiii, ghidaţi de dascălii lor îşi vor arăta talentul şi priceperea în dezlegările de cuvinte. Concursul rebusist va avea loc sâmbătă, de la ora 9.30 la Şcoala Generală nr. 3.

Aventuri urbane în filme

La Atelierul de Producție din Capitală (Splaiul Unirii 160), de la ora 22.00, toate scurtmetrajele din programul ShortsUP sunt pline de aventuri.

„Donde está Kim Basinger“ spune aventurile a doi fraţi sosiți în Buenos Aires pentru o nuntă, iar scurtmetrajul „Obras“ are 35 de premii internaționale la activ.

Filarmonica din Moscova la Ateneu

Orchestra Filarmonicii din Moscova, dirijată de Yuri Simonov, va susţine un concert excepţional la Bucureşti, în Sala Mare a Ateneului Român.

Preţul biletelor este în funcţie de loc: categoria I: 40 de lei; categoria a II-a: 36 de lei; categoria a III-a (în care se înscriu elevi, studenţi, pensionari): 32 de lei.

Ioan Gyuri Pascu cântă la Hard Rock

Alături de Blue Workers, cunoscutul artist Ioan Gyuri Pascu pregăteşte pentru concertul din Hard Rock Cafe (de mâine, de la ora 22.30) un playlist care îi va purta pe fanii săi prin ritmuri de folk, blues, rock şi country-blues, într-o interpretare unică. Preţul unui bilet la concert este de 25 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite