Weekend de folk şi rock

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe scenele din Capitală urcă, în acest sfârşit de săptămână, Viţa de Vie, Mihai Mărgineanu şi Alphaville. Trupa românească revine diseară pe scenă în club Mojo pentru a-şi lansa noul album, intitulat „Fetish“, cântăreţul folk ne încântă mâine, la Hard Rock Cafe, iar trupa germană face show duminică, la Sala Palatului.

Lansarea noului album al trupei Viţa de Vie, intitulat „Fetish“, va avea loc, diseară, în clubul Mojo. Concertul marchează lansarea celui de-al şaptelea album de studio al formaţiei, care poate fi achiziţionat de pe data de 18 martie.

Trupa condusă de Adi Despot are peste 14 ani de experienţă muzicală, iar în anul 2000, la premiile OTTO, Viţa de Vie a fost desemnată drept cea mai bună trupă rock.

Printre cele mai cunoscute melodii ale băieţilor se regăsesc „Basul şi cu toba mare“, „Liber“ şi „Praf de stele“, cea din urmă fiind inclusă şi pe ultimul albun, dar în varianta acustică. Albumul „Fetish“ este promovat de videoclipul piesei „Eşti mai frumoasă când plângi“. Concertul începe la ora 21.00, iar biletele se pot achiziţiona de la intrarea în club.

Show Mărgineanu, la Hard Rock

Şi ziua de mâine va aduce un spectacol de zile mari, semnat de cântăreţul Mihai Mărgineanu. Acesta va susţine un concert de folk modern în Hard Rock Cafe, acolo unde va cânta live toate hiturile care l-au făcut celebru.

El va interpreta, printre altele, melodiile „Mă iubeşte femeile“, “Melci, scoici, raci, craci“ sau „Paraschivo“.  Spectacolul artistului va începe la ora 22.30 şi dura aproximativ două ore, iar preţul unui bilet este de 25 de lei.

Alphaville, înapoi în anii ‘80


Un alt eveniment excepţional care are loc îm acest weekend este spectacolul Alphaville. După succesul fantastic pe care l-au înregistrat în România anul trecut prin concertul de la Arenele Romane, trupa Alphaville revine duminică în ţară.

Aceştia vor cânta la Sala Palatului, într-un eveniment menit să readucă în atenţia publicului hiturile anilor ’80. Alphaville vă va ajuta să retrăiţi atmosfera acelor ani şi vor cânta melodii precum „Forever Young“ sau „Big in Japan“. Concertul va începe la ora 19.00, iar bilete au preţuri cuprinse între 40 şi 150 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite