Weekend cu dans şi shopping la malluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele şi domnişoarele se pot răsfăţa în acest weekend de dinainte de 1 Martie cu o sesiune de cumpărături, profitând de discounturile la colecţiile de primăvară-vară, dar şi cu un spectacol de Street Dance susţinut de C.R.B.L. şi trupa Simplu.

Băneasa Shopping City iniţiază sâmbătă şi duminică campania Best Deal Weekends, special pentru doamne. Numeroase magazine din centrul comercial au promoţii la produsele din noua colecţie. Astfel, magazinul Ma Dame oferă 10% discount la noua colecţie de primăvară-vară, magazinul Ecco are o reducere de 30% pentru genţi, iar la Vero Moda, articolele pentru femei din colecţia primăvară- vară au o reducere de 20%.

Doamnele şi domnişoarele se pot răsfăţa la Styling Corner, unde pot dispune gratuit de servicii de înfrumuseţare, machiaj, hairstyle şi masaj.
De asemenea, tot în acest sfârşit de săptămână, Geta Voinea Salon oferă servicii de hair styling şi machiaj, Evidence oferă servicii de hair styling, iar The Body Shop şi Sephora oferă servicii de make-up.

Băneasa Shopping City le oferă clienţilor care nu se pot decide în alegerea celui mai potrivit cadou o alternativă în premieră, adică voucherul cadou, în valoare de 50 sau 100 de lei. Aceste vouchere sunt disponibile la Biroul de informaţii din centrul comercial.

Unele magazine oferă vouchere. De exemplu, magazinele Esprit, Women’secret şi Springfield oferă vouchere de return de 10% discount pentru cumpărăturile de peste 150 lei, iar la Debenhams clienţii care cumpără de minimum 250 lei pot primi un voucher cadou de 20% la colecţia de primăvară-vară, care este valabil între 1 şi 15 martie.

Street dance cu C.R.B.L


Duminică, de la ora 18.00, vizitatorii mallului Liberty Center vor avea parte de un show de dans de excepţie, susţinut de C.R.B.L. şi de membrii trupei Simplu.
Sub genericul „Let’s Dance! by Liberty Center“, binecunoscutul interpret şi coregraf C.R.B.L. aduce la mall-ul din Şoseaua Progresului un show de dans total, care va cuprinde demonstraţii şi lecţii de dans.

C.R.B.L. îi va invita pe vizitatori să participe la un super-concurs, în care îşi pot demonstra aptitudinile şi talentul în Street Dance. Această competiţie va fi jurizată de membrii trupei Simplu: Francezu, Omu Negru şi Piticu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite