La Waterpark Otopeni, distracţia este garantată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care preferă să se distreze într-un mod unic şi să-şi consume adrenalina o pot face pe toboganele de aici. Sunt de diverse lungimi şi modele: şi pentru cei curajoşi, dar şi pentru cei

Cei care preferă să se distreze într-un mod unic şi să-şi consume adrenalina o pot face pe toboganele de aici. Sunt de diverse lungimi şi modele: şi pentru cei curajoşi, dar şi pentru cei mai slabi de inimă. Parcul are şi două terase unde se poate mânca şi bea.
Locul potrivit de bălăceală pentru copii
Odată ce s-a terminat anul şcolar, elevii au început să vină frecvent la Waterpark. Stau aici de dimineaţa până când "nu mai pot". "Ne distrăm de minune. Am fost şi anul trecut, de când s-a deschis, suntem clienţi fideli. E super. Venim de dimineaţă şi plecăm când nu mai putem de oboseală, că te cam termină toboganele astea", spune Alex, bucuros că s-a terminat şcoala. El ne-a promis că toată vara o să-l găsim la Waterpark. "Ne plac toboganele. Toate. şi nu ne e frică", spune Irina, elevă în clasa a VII-a. "Parcul e o alternativă mult mai bună decât ştrandul. Aici putem să ne distrăm şi noi, şi copii şi cred că, dacă nu plecăm în concediu vara asta, o să ne petrecem weekendurile aici", ne-a mărturisit doamna Elena, în timp ce-şi supraveghea fetiţa care era în apă. "Decât la ştrand, e mult mai bine aici. E cam departe, dar merită", ne-au spus Geo şi Luci.
Piscine pentru toate vârstele
În parcul acvatic de distracţii, cei care vor să se bălăcească în voie, fără să încerce toboganele, o pot face în cele trei piscine special amenajate, una dintre acestea fiind pentru copii. Aici îi aşteaptă peste 1.000 de colaci.
Toboganele - atracţia maximă
Atracţia parcului o reprezintă toboganele. Aici sunt mai mult de 30 de tipuri de diferite lungimi, iar şapte sunt destinate copiilor. "Sunt sigure, ţi se face şi instructaj înainte să te dai, dar ele merită toţi banii", spune un licean.
Noutăţi
Anul acesta, la Waterpark s-au făcut încă 500 de locuri de parcare. "Urmează să amenajăm şi un spaţiu pentru jocuri mecanice, iar în fiecare weekend, băieţii de la Taxi Driver fac atmosferă: organizează jocuri şi concursuri", spune Liviu Roată-Mare, manager general. La Waterpark, programul este între 10.00 şi 20.00. Intrarea pentru persoanele peste 16 ani costă 25 RON (luni-vineri), de luni până joi (după orele 17) este 12.5 RON, iar în weekend este 35 RON. Pentru copii, intrarea costă 15 RON (luni-vineri), 7.5 RON (de luni până joi, după ora 17) şi 25 RON în weekend. Studenţii şi elevii care vin cu carnetul au reducere 10%.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite