Vremea mohorâtă de toamnă sugrumă traficul în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La această oră, se înregistrează valori de trafic mai ridicate pe mai multe artere din Bucureşti. Astfel, şoferii care au drum pe Calea 13 Septembrie, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Magheru, Şoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Bulevardul Carol I trebuie să fie pregătiţi să îndure aglomeraţia.

De asemenea, semafoarele defecte de la Podul Haşdeu, Podul Izvor, Şoseaua Sălajului – strada Amurgului îngreunează circulaţia.

Având în vedere faptul că, la această oră, carosabilul este umed, Brigada Rutieră a Capitalei recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranţă în mers, să utilizeze luminile de întâlnire şi să evite efectuarea manevrelor în trafic (depăşiri, treceri de pe o bandă pe alta, etc) fără o temeinică asigurare.

„În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei permanent, mai ales în condiţii de vreme nefavorabilă“, îi sfătuiesc poliţiştii bucureşteni pe şoferi.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite