"Vreau mai multe parcări"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Voinea, locuitor din sectorul 3, este nemulţumit de situaţia parcărilor existente în Bucureşti. Mai mult, el spune că este anormal ca, în întreaga zonă centrală, să nu ai unde

Alexandru Voinea, locuitor din sectorul 3, este nemulţumit de situaţia parcărilor existente în Bucureşti. Mai mult, el spune că este anormal ca, în întreaga zonă centrală, să nu ai unde să-ţi laşi maşina fără să plăteşti unor diverse companii private care deţin spaţii de parcare.
"În oraşul acesta, parcările sunt sub orice critică. La mine, în sectorul 3, s-au făcut câteva parcări, dar oricum nu sunt destule pentru numărul imens de maşini din zonă. Cred că niciunde în Bucureşti nu sunt destule parcări. Ar trebui ca autorităţile să facă ceva pentru a rezolva această problemă. Nu ştiu care ar fi soluţia să fie mai multe locuri unde să-ţi laşi maşina, dar, fiindcă se mai poate parca numai neregulamentar, se creează în trafic ambuteiaje. şi când plouă, e şi mai rău, că-şi iau toţi maşinile de acasă şi traficul devine insuportabil. Iar ceea ce este cel mai rău este că, la noi, în Bucureşti, întâi te amendează şi mai apoi amenajează. Nu ai unde să parchezi maşina, dar vin de la primărie sau de la poliţie şi te amendează pentru parcare neregulamentară. Dar de făcut noi parcări, nu văd să se facă. şi cele care se fac se fac de privaţi, care te taxează cam scump. În centru, nu poţi să-ţi laşi maşina decât la privaţi, chiar dacă mergi cu treabă la vreo instituţie publică".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite