Violenţă în Centrul Istoric: patru tineri şi un poliţist au fost loviţi de mai mulţi agresori beţi şi posibil drogaţi cu etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă a Poliției Locale a Municipiului București a intervenit, noaptea trecută, pentru salvarea a patru tineri care fuseseră atacați de un grup de șapte persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice. În urma intervenției, un agent local a fost agresat și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Iniţial, grupul de șapte persoane a atras atenția celor care se aflau noaptea trecută, în jurul orei 2.00, în Centrul Istoric al Capitalei după ce, pe strada Lipscani, au început să-i injure și să-i scuipe pe trecători.

În zona Șelari, grupul a devenit violent: cei șapte tineri au atacat cu brutalitate două cupluri, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Bucureşti, Răzvan Popa.

Un tânăr a fost pus jos și lovit cu picioarele, iar prietena acestuia s-a refugiat într-un bar. Prietenul celui agresat a fost, la rândul său, prins și pus la pământ dintr-o lovitură.

Înainte ca lucrurile să devină tragice – fiindcă cel căzut era lovit cu picioarele de trei dintre tinerii aflați sub influența alcoolului – o patrulă a Poliției Locale a Municipiului București a intervenit pentru îndepărtarea atacatorilor. În acel moment, grupul agresorilor a atacat patrula Poliției Locale.

Deși au fost somați, cei șapte tineri l-au înconjurat pe unul din agenții care încerca să ofere primul ajutor uneia dintre victime. Chiar dacă polițistul local a fost lovit cu pumnii și picioarele, acesta a reușit să riposteze și să ofere protecție victimei căzute la pământ. Cei doi agenți care au intervenit au folosit armamentul din dotare, bastoane şi spray-uri lacrimogene și au reușit să-i împrăștie pe scandalagii.

Între timp, la fața locului au mai sosit alte patru patrule ale Poliției Locale a Municipiului București care au restabilit ordinea publică. Din grupul agresorilor, o persoană (S.A.R, în vârstă de 22 de ani) a fost reținută și predată Poliției Naționale, iar alți cinci tineri au fost identificați.

Agresorii fuseseră daţi afară dintr-un local tot din cauză că provocau scandal şi este posibil ca aceştia să fi fost sub influenţa substanţelor etnobotanice.

În urma incidentului, patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite