VIDEO Vîntu împarte celula cu un traficant de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Gae, zis Bebi, un traficant de droguri, este colegul de celulă al omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, arestat preventiv în noaptea de joi spre vineri pentru 29 de zile.

Traficantul, în vârstă de 45 de ani, este bine-cunoscut în cluburile de fiţe din Bucureşti. Gaia, Fratelli şi Turabo erau piaţa de desfacere a cocainei aduse de Bebi din Spania - principalul furnizor al „prafului“ din Capitală.

El a fost prins în flagrant miercuri, în apropiere de Mallul Plaza România, tocmai când primea „marfă proaspătă“.

Bebi ridicase de la o firmă de transport un colet, care conţinea peste jumătate de kilogram de cocaină, cu un grad ridicat de puritate, pe care ar fi obţinut 60.000 de euro.

Ionel Gae a căzut în capcana poliţiştilor antidrog, care l-au aşteptat să pună mâna pe „praf“, după ce a fost supravegheat pas cu pas timp de cinci luni.
Bebi a transportat drogurile cu autoturismul soţiei sale, un BMW 320, care a fost sechestrat de poliţişti. De asemenea, a mai fost reţinută o altă maşină aparţinând traficantului şi încă un imobil.

Oamenii legii ştiau că traficantul a reuşit să aducă din Spania, în ultimii trei ani, peste 20 de kilograme de cocaină, în valoare de cel puţin 2 milioane de euro, care a fost livrată numai în cercurile frecventate de băieţi de bani-gata.

Ionel Gae a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru trafic internaţional de droguri de mare risc.



București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite