Vîntu a fost externat din Spitalul de Urgenţă Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul trustului Realitatea-Caţavencu, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, a fost externat,  vineri dimineaţă, din Spitalul de Urgenţă Floreasca, starea acestuia fiind stabilă, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

Medicul Bogdan Opriţa a declarat că starea de sănătate a lui Sorin Ovidiu Vîntu este stabilă, simptomele sale s-au ameliorat în timpul şederii în spital, astfel că s-a decis externarea acestuia.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat luni la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, el având probleme cardiace mai vechi. Omul de afaceri a fost operat în urmă cu câţiva ani la Viena, pentru o problemă cardiacă. Vîntu a fost unor investigaţii pentru a stabili dacă este vorba despre un nou blocaj al arterei coronare sau un infarct, potrivit unor surse medicale.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost trimis în judecată pe 12 octombrie pentru că l-ar fi susţinut financiar pe Nicolae Popa. Fost administrator de la Gelsor a fost pris de Interpol în Indonezia la finalul anului trecut şi va fi extrădat în România pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 15 ani de detenţie pentru păgubirea a peste 300.000 de investitori la Fondul Naţional de Investiţii.

Sorin Ovidiu Vîntu a petrecut şi o săptămână în arestul poliţiei. Acesta a fost arestat noaptea de 9 spre 10 septembrie, alături de şoferul său, Alexandru Stoian, şi de omul de afaceri moldovean Octavian Ţurcan, şi a fost eliberat din arest pe 16 septembrie.

Vîntu are interdicţie de a părăsi ţara, măsura fiind luată de instanţă în dosarul în care este acuzat pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Recent au apărut în presă o serie de stenograme ale unor discuţii purtate de omul de afaceri cu diverşi politicieni şi angajaţi de-ai săi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite