Vino la crosul Click! Sănătate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii alergărilor sunt aşteptaţi la competiţia de duminică din parcul Herăstrău.Înscrierile pentru crosul Click! Sănătate au loc începând cu ora 7.30, la intrarea Charles de Gaulle, în ziua desfăşurării evenimentului.

Crosul se înscrie în campania „Sănătate în mişcare” demarată de revista „Click! Sănătate”, care are ca scop promovarea mişcării ca stil de viaţă sănătos.

La crosul de duminică, organizat cu sprijinul Federaţiei Române de Atletism, pot participa atât copiii, cât şi adulţii, indiferent de nivelul de performanţă, iar traseul pe care se aleargă este de 3,8 km.

Înscrierile au loc începând cu ora 7.30, la intrarea în parc, pe baza unui talon din revistele Click! Sănătate sau din Click! pentru femei, ori din  ziarele Adevărul sau Click! de astăzi şi de mâine.

Cei care nu reuşesc să intre în posesia talonului pot găsi la faţa locului revista „Click! Sănătate”. Participanţii pot câştiga unul din premiile puse în joc (12 biciclete, 12 abonamente la sală şi alte premii surpriză).

Printre vedetele care vor întreţine atmosfera după cros, începând cu ora 12, se numără Crush & Alexandra Ungureanu, Raluka şi Alexunder Base feat Lys.

Încălzirea înainte de alergare

Pregătirea înainte de cros previne accidentările. De aceea, este indicat să vii cu cel puţin jumătate de oră înainte de start, pentru a te încălzi cu exerciţii uşoare, cum sunt alergările pe loc.

Pe lângă pregătirea fizică, importantă este şi alimentaţia, care ar trebui să fie bogată în alimente care dau energie. ,,Micul dejun este alcătuit din cereale integrale şi un iaurt.

Şi combinaţia dintre pâine, miere şi ceai este bună. Trebuie însă evitate mâncărurile greu digerabile (ouă, brânză etc.), iar pentru cină recomand mâncărurile uşoare (legume, peşte)”, recomandă Florentina Opriş, realizatoarea emisiunilor "Sport, dietă şi o vedetă" şi "Sport cu Florentina", de la Prima Tv. Imediat după cros, este bine să bei multă apă, ca să înlocuieşti pierderile de lichid.     

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite