Vine zăpada peste Bucureşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii vor avea parte de prima ninsoare mâine dimineaţă.  După ce ziua de azi a adus temperaturi ridicate de până la 18 grade din această seară vremea se răceşte, iar vântul se va intensifica. Meteorologii spun că vor apărea şi primii fulgi de nea, însă zăpada nu se va depune.

Avertizarea de cod galben este valabilă de joi de la ora 20.00 până vineri la ora 12.00. În intervalul menţionat vântul va prezenta intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze ce vor depăşi la rafala 70-75 km/h, îndeosebi în sudul şi în estul ţarii. În nord, centru şi est, precum şi în zonele montane va ninge, local viscolit.

Meteorologi anunţă ploi în Bucureşti începând din această noapte care se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare, vineri dimineaţă. Dacă temperaturile din zilele trecute au depăşit regimul termic normal cu aproximativ 6 grade ajungând până la 16-18 grade Celsius, vineri avem temperaturi maxime de doar 3 grade.

La Bucureşti vom avea mâine maxime de 2-3 grade şi ceva fulguială în prima parte a zilei. Vântul va avea intensificări în această noapte, e motivul pentru care Bucureştiul e cuprins în această atenţionare de cod galben.

Sâmbătă continuă să se răcească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.  Dimineaţă vom avea minus 6 grade. Maxima urcă cu greu la amiază până la 1-2 grade, chiar dacă va fi soare.

Duminică vrea rămâne în continuare rece, iar dimineaţă temperaturile nu vor trece de minus 8 grade Celsius.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite